Zondag
18
juni

Dag der Kunsten

Festival DDK

Slot Zeist

13.00 - 17.00

Zondag
18
juni

Festival Dag der Kunsten

Slot Zeist

13.00 - 17.00 uur

Zondag
18
juni

Festival Dag der Kunsten

Slot Zeist

13.00 - 17.00 uur

Festival Dag der Kunsten 18 juni

Dit jaar viert het Festival Dag der Kunsten haar vierde lustrum:

In deze jaren is de Dag der Kunsten uitgegroeid tot een uniek festival met muziek, theater, dans, beeldende kunst, film, entertainment en cultuur uit alle windstreken Ook dit jaar bieden wij onze bezoekers een wervelend programma aan.

En dit alles op een prachtige locatie: Slot Zeist.

Geniet van live muziek, theatervoorstellingen, dansoptredens, kinderactiviteiten, beeldende kunst en creatieve workshops. Festival Dag der Kunsten is hét festival bij uitstek om met het hele gezin een aantal aangename uren op zondagmiddag te vertoeven!

Het festival opent om 13:00 uur en wordt aan het eind van de middag afgesloten met een spectaculaire act.

Volg ons op Facebook en in De Nieuwsbode!

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

  • Datum: 18 juni 2017
  • Tijd: 13:00 – 17:30 uur
  • Locatie: Slot Zeist

Entree: gratis

Aanmelding Beeldend Kunstenaars

Het Festival Dag der Kunsten 2017 staat in het teken van verbinding, want wat verbindt meer dan samen genieten van de universele taal van kunst? Net als die andere jarige, '100 jaar De Stijl', die moeiteloos verschillende kunstdisciplines aan elkaar verbond, van architectuur en mode tot kunst en muziek, wil het Festival Dag der Kunsten in dit lustrumjaar vooral de kracht van kunst laten zien in al haar verschijningsvormen.

Wie?

We zijn op zoek naar professionele kunstenaars die een werk of een klein aantal werken willen presenteren. Schilderkunst, sculptuur, fotografie, mode, keramiek, video, design, dus in de ruimste zin. Speciale aandacht hebben we voor eventueel discipline-overstijgend werk, zogenaamd 'cross-over', alsook werk vanuit nieuwe technieken (zoals 3D print, digitale kunst, audiovisuele kunst).

Wij stimuleren jonge kunstenaars extra om zich bij ons aan te melden. Het is geen voorwaarde dat u in Zeist of de regio Utrecht woont en werkt.

Procedure

U kunt zich aanmelden tot 8 april. De Werkgroep Beeldende Kunst maakt een selectie uit de aanmeldingen. Dit is noodgedwongen, gezien de beperkte ruimte. Via email ontvangt u uiterlijk 15 april een bericht of u kunt meedoen.

Aanleveren van uw werk vindt plaats op zaterdag 17 juni (ochtend). U haalt uw werk weer op op zondag 18 juni om 17:00 uur.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

meer informatie

Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters