Vanaf zondag
20
juni '21

Dag der Kunsten

DDK

Slotstad TV

n.n.b.

Dag der Kunsten

Dag der Kunsten in 2021

Het Festival Dag der Kunsten is hét podium dat mensen vermaakt met livemuziek, theatervoorstellingen, beeldende kunst, kindervoorstellingen en workshops. 

Door Corona zal de Dag der Kunsten 2021 op een andere wijze georganiseerd worden. Op de derde zondagmiddag in juni zal helaas geen muziek klinken in en om het Slot in Zeist. Maar we willen op een andere wijze en op een ander moment wel iets organiseren.

  1. Samen met Tangram Media en Slotstad TV zullen een aantal kunstenaars / artiesten / groepen de gelegenheid krijgen om op Slotstad TV rond de derde zondag in juni, 20 juni, een filmpje van hun optreden te laten zien. Het filmpje is hier ook te zien:

  2. Op 11 en 12 september is het Open Monumentenweekend.
    Samen met de organisatie van dit weekend zullen de mensen die traditioneel hun bijdrage geven aan de Dag der Kunsten om op te treden in en om het Slot en bij een aantal monumenten die dat weekend geopend zullen zijn.
    Binnenkort is alle informatie over het programma, deelnemende monumenten en optredens, te vinden op de website van Open Monumenten Dag Zeist.

Samen met het KunstenHuis-De Bilt/Zeist en de organisatie van Open Monumentenweekend kijken we hoe we tot een mooie activiteit kunnen komen binnen de beperkingen die waarschijnlijk ook rond die tijd nog zullen gelden.

HIER vindt u de prachtige foto’s van de Dag der Kunsten 2019 die gemaakt werden door Pien van den Bosch.

walkartmarkt
Design: Pien Design