Za/Zo
10/11
sep '22

Dag der Kunsten

DDK

In en om opengestelde monumenten

11.00 - 16.00

Dag der Kunsten

Dag der Kunsten in 2022

Ook dit jaar zal de Dag der Kunsten op een andere wijze georganiseerd worden. Op de derde zondagmiddag in juni zal helaas geen muziek klinken in en om het Slot in Zeist. Maar we hebben vorig jaar op een mooie manier samengewerkt met de organisatie van het Open Monumentenweekend

Bij veel monumenten traden koren, muzikanten, theatermakers en vertellers op. De vele bezoekers en deelnemers hebben dit enorm gewaardeerd.
Daarom hebben we ook dit jaar gekozen voor deze samenwerking. Op 10 en 11 september 2022 is het Open Monumentenweekend. Het nationale thema is dit jaar 'Duurzaamheid'. Samen met de organisatie van dit weekend willen we de mensen die traditioneel hun bijdrage geven aan de Dag der Kunsten een podium bieden in en om het Slot en / of bij de vele monumenten die dat weekend geopend zullen zijn. 

Meedoen?
Als je wilt meedoen, geef dan aan welke mogelijkheden je ziet voor jouw optreden qua programma en locatie. We denken aan een tijdsduur van max 30 minuten.
We stellen het erg op prijs als je voor 28 april wilt reageren via de mail door middel van het antwoordformulier hieronder:.

ANTWOORDFORMULIER Dag der Kunsten tijdens het Open Monumentenweekend

Naam optredende artiest(en): 
Naam contactpersoon: 
Mailadres contactpersoon:
Telefoonnummer contactpersoon: 
We willen meedoen Ja / nee
Zaterdag 10 september Ja / nee
Zondag 11 september Ja / nee
Mogelijk tijdstip …. uur
Mogelijke locatie* Binnen / buiten
Voorkeur locatie*
Wensen waaraan de locatie moet voldoen ( grootte, beschikbaarheid techniek, aanwezigheid piano enz)
Omschrijving van het optreden

*Op dit moment zijn nog niet alle locaties bekend en weten we nog niet of de locaties op beide dagen geopend zijn. Maar geef je wensen op, dan kunnen we hierop anticiperen.

meer informatie

walkartmarkt
Design: Pien Design