Za/Zo
11/12
sep '21

Dag der Kunsten

DDK

diverse locaties

11.00 - 16.00

Dag der Kunsten

Dag der Kunsten in 2021

Het Festival Dag der Kunsten is hét podium dat mensen vermaakt met livemuziek, theatervoorstellingen, beeldende kunst, kindervoorstellingen en workshops. 

Door Corona wordt de Dag der Kunsten 2021 op een andere wijze georganiseerd. Op de derde zondagmiddag in juni klonk dit jaar geen muziek in en om het Slot in Zeist. 

Maar tijdens het weekend van  Open Monumenten Dag op 11 en 12 september zullen de mensen die traditioneel  tijdens de Dag der Kunsten optreden in en om het Slot dit nu doen bij een aantal monumenten die dat weekend geopend zullen zijn.

De optredens van de deelnemers aan de Dag der Kunsten is via onderstaande button te bekijken en/of te downloaden:

Het programma op 11 en 12 september

Het totale programma, deelnemende monumenten en optredens, is te vinden op de website van Open Monumenten Dag Zeist en in het programmaboekje.

Zondagmiddag 12 september vindt ook de middag van InterCultuur plaats. Het programma met de drie optredens / voorstellingen vindt u HIER.

    Samen met Tangram Media en Slotstad TV is in juni een voorproefje gemaakt met een aantal kunstenaars, artiesten en groepen die in het weekend van 11 en 12 september zullen optreden.


    meer informatie

    walkartmarkt
    Design: Pien Design