Dag der Kunsten

Dag der Kunsten in 2021


Door Corona zal de Dag der Kunsten op een andere wijze georganiseerd worden. Op de derde zondagmiddag in juni zal helaas geen muziek klinken in en om het Slot in Zeist. Maar we willen op een andere wijze en op een ander moment wel iets organiseren.

  1. Samen met Slotstad TV willen we kunstenaars / artiesten / groepen de gelegenheid geven om op Slotstad TV rond de derde zondag in juni een filmpje van hun optreden te laten zien. Als je het leuk vindt om mee te doen, geef dan aan wat je wilt laten zien, welke locatie gebruikt wordt en de tijdsduur.
  2. Op 11 en 12 september is het Open Monumentenweekend. Samen met de organisatie van dit weekend willen we de mensen die traditioneel hun bijdrage geven aan de Dag der Kunsten een podium bieden in en om het Slot en wellicht ook nog bij een of meerdere monumenten die dat weekend geopend zullen zijn. Als je wilt meedoen, geef dan aan welke mogelijkheden je ziet voor jouw optreden qua programma en locatie. We denken aan een tijdsduur van max 30 minuten.

Samen met het KunstenHuis-De Bilt/Zeist, de organisatie van Open Monumentenweekend willen we kijken hoe we tot een mooie activiteit kunnen komen binnen de beperkingen die waarschijnlijk ook rond die tijd nog zullen gelden.

Belangstelling om een filmpje te laten maken of een optreden op het Open Monumentenweekend te verzorgen? Neem dan contact op met Dick van Steenis

HIER vindt u de prachtige foto’s van de Dag der Kunsten 2019 die gemaakt werden door Pien van den Bosch.

Jong Talent
Design: Pien Design