Zondag
16
juni

Dag der Kunsten

In en rondom Slot Zeist

13.00 - 17.00 uur

Zondag
16
juni

Dag der Kunsten

In en rondom Slot Zeist

13.00 - 17.00 uur

Festival Dag der Kunsten 2019

Zeer geslaagde Dag der Kunsten 2019

In het 23ste jaar van haar bestaan waren de weergoden de Dag der Kunsten goedgezind. Na een week vol regen, onweer en windstoten, brak zondag 16 juni zonnig aan. Af en toe dreef een wolkje over, maar we hebben het mooi droog gehouden en ook met de temperatuur was niets mis. Gelukkig maar, want we hadden een vol programma.

In het Slot en het Slottuintheater waren allerlei optredens en langs de Nassau Odijklaan kon men genieten van beeldende kunst. Wie actief wilde zijn kon meedoen met allerlei workshops.
Na noodgedwongen een jaar te hebben overgeslagen wisten de inwoners van Zeist ons gelukkig nog te vinden. Er kwamen zo veel bezoekers (we telden er ongeveer 5000) dat we helaas af en toe, in verband met de veiligheid, nee moesten verkopen bij de toegang naar de zalen. Gelukkig was er een zeer gevarieerd programma met veel te zien en te luisteren, zodat een alternatief optreden snel was gevonden en niemand zich hoefde te vervelen. Ook op het terras was het goed toeven, met keuze uit heel veel lekkere hapjes bij het evenement 'Zeist Proeft'.
Wij vonden het een geslaagde dag en hopen dat u dat ook zo heeft ervaren.

HIER vindt u hier de prachtige foto’s die gemaakt werden door
Pien van den Bosch.

HIER vindt u het programma van deze dag.

Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters