Zondag
18
maart 2018

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist Vertelt

diverse locaties Zeist

14:00 - 17:30 uur

Zondag
18
maart 2018

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist Vertelt

6 locaties Zeist

14:00 - 17:30 uur

Zondag
18
maart 2018

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist Vertelt

6 locaties Zeist

14:00 - 17:30 uur

Festival Zeist Vertelt op 19 maart a.s.

Elk jaar op 19 maart is het Wereld Vertel Dag. Op de hele wereld worden die dag gratis vertelevenementen aangeboden om meer en meer mensen te laten kennismaken met de vertelkunst. In Nederland wordt Wereldverteldag ondersteund door de Stichting Vertellen. Dit gebeurt onder andere door de website www.wereldverteldag.nl waar alle evenementen in Nederland en Vlaanderen op een landkaart worden gezet.

Op zondagmiddag 19 maart vindt het 3e ‘Festival Zeist Vertelt’ plaats. Dit in het kader van de WereldVertelDag. Een dag waarop alle vertellers van de wereld alle bewoners van de aarde willen laten genieten van de mooiste verhalen van het heelal en omstreken.

Op een zestal locaties in en rond het centrum van Zeist kan dan ook gratis genoten worden van mooie en boeiende verhalen door Zeister vertellers. Op de pagina  informatie vindt u de locaties en de tijden. De organisatie is in handen van de Werkgroep Zeist Vertelt, onderdeel van CultuurZeist, in samenwerking met Idea Bibliotheek Zeist en Stichting Literaire Activiteiten Zeist. Voor de brochure klikt u hier.

NIEUW!!! Verteldiner met Peter Faber!

Eveneens op zondag 19 maart wordt ’s avonds (aanvang 19.00 uur) een uniek Verteldiner georganiseerd. Dit speciale diner vindt plaats op het toneel van de Hendrik Marsmanzaal van Figi. Tussen en voor en na de gangen van het drie-gangendiner mooie verhalen. Speciaal daarvoor komt de landelijk bekende verteller Peter Faber naar Zeist. Hij zorgt mede voor het culturele voedsel.

Dus dat wordt een topvertelavond. De kosten zijn € 49,50 pp voor het diner (keuze uit vis, vlees of vega), incl. 2 glazen wijn en het optreden van Peter Faber. Het honorarium dat Peter verdient gaat naar zijn stichting voor de opvang en begeleiding van kansloos geachte jongeren.

Uitgebreide informatie kunt u bekijken via de folder:
folder Verteldiner 19 maart.

Kaarten zijn te boeken via de website www.figi.nl. Er zijn max 80 plaatsen. Houd ook de andere Zeister media in de gaten.

meer informatie

Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters