Zondag
15
maart a.s.

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist Vertelt

De Boswerf, Zeist

12:00 - 16:00 uur

Zondag
15
maart a.s.

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist Vertelt

De Boswerf, Zeist

12:00 - 16:00 uur

Zondag
15
maart

Festival 'Zeist Vertelt', diner

Zeist Vertelt

De Boswerf, Zeist

12:00 - 16:00 uur

Festival Zeist Vertelt

In 2020 vinden het Festival Zeist vertelt én het Verteldiner plaats op zondag 15 maart. Kaarten voor het Verteldiner zijn nu al te bestellen via Figi.nl. Klik HIER op meer informatie over het Verteldiner.

Zondagmiddag 17 maart 2019 vond het 5e ‘Festival Zeist Vertelt’ plaats. Dit in het kader van de Wereldverteldag. Een dag waarop alle vertellers van de wereld alle bewoners van de aarde willen laten genieten van de mooiste verhalen van het heelal en omstreken. Op een zestal locaties in en rond het centrum van Zeist kon dan ook genoten worden van mooie en boeiende verhalen door Zeister vertellers. De organisatie was weer in handen van de Werkgroep Zeist vertelt (CultuurZeist), in samenwerking met Bibliotheek Idea Zeist en Literair Zeist.

Hier is een foto impressie te vinden van een aantal vertellocaties.

Eveneens op zondag 17 maart 2019 werd 's avonds een uniek Verteldiner in Figi georganiseerd. Tijdens een heerlijk drie-gangen diner vertelde Esther Kornalijnslijper -verhalenvertelster van Zeister bodem - tussen de gangen door haar gezouten en gepeperde verhalen.

Het Festival Zeist Vertelt wordt georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt. Deze werkgroep is onderdeel van de Stichting CultuurZeist.
De samenwerkingspartners zijn: Bibliotheek Idea, Literair Zeist, Torenlaantheater en enkele vertellers.

meer informatie

Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters