Zondag
15
maart a.s.

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist Vertelt

De Boswerf, Zeist

12:00 - 16:00 uur

Zondag
15
maart a.s.

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist Vertelt

De Boswerf, Zeist

12:00 - 16:00 uur

Zondag
15
maart

Festival 'Zeist Vertelt' diner

Zeist Vertelt

Figi Zeist

19.00 uur

Festival Zeist Vertelt

Zondagmiddag 15 maart 2020 vindt het 6e ‘Festival Zeist Vertelt’ plaats. Dit in het kader van de Wereldverteldag. Een dag waarop alle vertellers van de wereld alle bewoners van de aarde willen laten genieten van de mooiste verhalen van het heelal en omstreken.
Zestien vertellers treden deze middag op met verhalen voor zowel kinderen als volwassenen bij Bezoekerscentrum De Boswerf in het Zeisterbos (Prins Bernhardlaan 3).  Googlemaps

Download HIER de flyer met de namen van de vertellers , de plattegrond van De Boswerf en de informatie over de extra activiteit: 'Schrijf mee aan een verhaal over de boom uit het Zeister bos die op reis gaat.'

De toegang tot deze middag is gratis, maar als u genoten heeft van de verhalen zijn we blij met een vrijblijvende gift om de onkosten te kunnen betalen.

Eveneens op zondag 15 maart 2019 wordt 's avonds een uniek Verteldiner in Figi georganiseerd.
Tijdens een heerlijk drie-gangen diner vertelt Janneke Tanja tussen de gerechten door haar mooiste en smakelijkste verhalen. 
Janneke Tanja  is een verteller met vele gezichten. Soms doldwaas, soms super serieus, teder en intiem maar ook groots en meeslepend.
Ze kan je in een verhaal van 5 minuten laten schateren of huiveren, maar je ook anderhalf uur aan je stoel gekluisterd houden. 
Ze weet feilloos de scherpe randjes en donkere hoekjes in oude verhalen te vinden, waardoor overbekende sprookjes en oude mythen ineens een hele andere toon krijgen. Met haar lichte, beeldende taal lokt ze haar luisteraars mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van hun eigen fantasie. 
Download HIER de flyer met alle informatie over het Verteldiner. Bestel uw kaartje op Figi.nl

En hier is een foto impressie te vinden van het Festival van vorig jaar.

Het Festival Zeist Vertelt wordt georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt. Deze werkgroep is onderdeel van de Stichting CultuurZeist.

De samenwerkingspartners zijn: Bibliotheek Idea, Literair Zeist, Torenlaantheater en enkele vertellers.

meer informatie

Jong Talent
Design: Pien Design