Zondag
15
maart '20

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist Vertelt

De Boswerf: afgelast

Verteldiner: uitgesteld

Zondag
15
maart '20

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist Vertelt

De Boswerf: Afgelast

Verteldiner: afgelast

Zondag
15
maart '20

Verteldiner gaat door

Zeist Vertelt

Figi Zeist

Afgelast

Festival Zeist Vertelt

Festival Zeist Vertelt bij De Boswerf afgelast.

Op gezag van de regering zijn alle bijeenkomsten en evenementen die meer dan 100 personen trekken in ieder geval tot 31 maart 2020 niet toegestaan. We hebben daarom met pijn in ons hart het Festival Zeist Vertelt  afgelast. Van uitstel komt meestal geen afstel. Houdt daarom deze website in de gaten voor een nieuwe datum.

Het Wereldwijd Verteldiner voor zondagavond 15 maart 2020 met vertelster Janneke Tanja bij Figi is op last van de regering afgelast. Alle horeca in Nederland is zondag 15 maart vanaf 18.00 uur voor 3 weken gesloten i.v.m.  het coronavirus.
In samenwerking met Figi zal gezocht worden naar een nieuwe datum, zodra dat mogelijk is. Dat kan dus over twee maanden en wellicht zelfs pas in het najaar zijn. Uw reservering blijft gewoon geldig. We houden u op de hoogte.

Zo
ndagmiddag 15 maart 2020 vindt het 6e ‘Festival Zeist Vertelt’ plaats. Dit in het kader van de Wereldverteldag. Een dag waarop alle vertellers van de wereld alle bewoners van de aarde willen laten genieten van de mooiste verhalen van het heelal en omstreken.
Zestien vertellers treden deze middag op met verhalen voor zowel kinderen als volwassenen bij Bezoekerscentrum De Boswerf in het Zeisterbos (Prins Bernhardlaan 3).  Googlemaps

Download HIER de flyer met de namen van de vertellers , de plattegrond van De Boswerf en de informatie over de extra activiteit: 'Schrijf mee aan een verhaal over de boom uit het Zeister bos die op reis gaat.'

De toegang tot deze middag is gratis, maar als u genoten heeft van de verhalen zijn we blij met een vrijblijvende gift om de onkosten te kunnen betalen.

Eveneens op zondag 15 maart 2019 wordt 's avonds een uniek Verteldiner in Figi georganiseerd.
Tijdens een heerlijk drie-gangen diner vertelt Janneke Tanja tussen de gerechten door haar mooiste en smakelijkste verhalen. 
Janneke Tanja  is een verteller met vele gezichten. Soms doldwaas, soms super serieus, teder en intiem maar ook groots en meeslepend.
Ze kan je in een verhaal van 5 minuten laten schateren of huiveren, maar je ook anderhalf uur aan je stoel gekluisterd houden. 
Ze weet feilloos de scherpe randjes en donkere hoekjes in oude verhalen te vinden, waardoor overbekende sprookjes en oude mythen ineens een hele andere toon krijgen. Met haar lichte, beeldende taal lokt ze haar luisteraars mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van hun eigen fantasie. 
Download HIER de flyer met alle informatie over het Verteldiner. Bestel uw kaartje op Figi.nl

En hier is een foto impressie te vinden van het Festival van vorig jaar.

Het Festival Zeist Vertelt wordt georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt. Deze werkgroep is onderdeel van de Stichting CultuurZeist.

De samenwerkingspartners zijn: Bibliotheek Idea, Literair Zeist, Torenlaantheater en enkele vertellers.

meer informatie

Jong Talent
Design: Pien Design