Zondag
15
maart '20

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist vertelt

De Boswerf: afgelast

Verteldiner: uitgesteld

Zondag
15
maart '20.

Festival 'Zeist Vertelt'

Zeist vertelt

De Boswerf: Afgelast

Verteldiner: afgelast

Zondag
15
maart '20

Verteldiner gaat door

Zeist Vertelt

Figi Zeist

Afgelast

Informatie

Festival Zeist Vertelt bij De Boswerf afgelast.

Op gezag van de regering zijn alle bijeenkomsten en evenementen die meer dan 100 personen trekken in ieder geval tot 31 maart 2020 niet toegestaan. We hebben daarom met pijn in ons hart het Festival Zeist Vertelt afgelast.
Van uitstel komt meestal geen afstel. Houdt daarom deze website in de gaten voor een nieuwe datum.

Het Wereldwijd Verteldiner voor zondagavond 15 maart 2020 met vertelster Janneke Tanja bij Figi is op last van de regering afgelast. Alle horeca in Nederland is zondag 15 maart vanaf 18.00 uur voor 3 weken gesloten i.v.m. het coronavirus.
In samenwerking met Figi zal gezocht worden naar een nieuwe datum, zodra dat mogelijk is. Dat kan dus over twee maanden en wellicht zelfs pas in het najaar zijn. Uw reservering blijft gewoon geldig. We houden u op de hoogte.


In het kader van Wereldverteldag organiseert de werkgroep Zeist vertelt elk jaar een dag vol verhalen voor volwassenen en kinderen op een bijzondere locatie in Zeist. 's Avonds vindt weer een Verteldiner in Figi plaats.

Festival Wereldverteldag MIDDAG

Datum

15 maart a.s.

Tijd

12:00 - 16:00 uur

Programma

Download HIER de flyer met de namen van de vertellers, de plattegrond van De Boswerf en de informatie over de extra activiteit: 'Schrijf mee aan een verhaal over de boom uit het Zeister bos die op reis gaat.'

Locatie

Bezoekerscentrum De Boswerf, Zeist
Googlemaps

Toegangsprijs

De toegang tot deze middag is gratis, maar als u genoten heeft van de verhalen zijn we blij met een vrijblijvende gift om de onkosten te kunnen betalen.

VERTELDINER met Janneke Tanja

Diner met Janneke Tanja, een verteller met vele gezichten. Soms doldwaas, soms super serieus, teder en intiem maar ook groots en meeslepend. Ze kan je in een verhaal van 5 minuten laten schateren of huiveren, maar je ook anderhalf uur aan je stoel gekluisterd houden.
Ze weet feilloos de scherpe randjes en donkere hoekjes in oude verhalen te vinden, waardoor overbekende sprookjes en oude mythen ineens een hele andere toon krijgen. Met haar lichte, beeldende taal lokt ze haar luisteraars mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van hun eigen fantasie.

Het programma:

  • Verhalen door Janneke Tanja tussen voor- en hoofdgerecht en hoofd- en nagerecht
  • Welkom (amuse) en afsluiting (nachtzoen) door Werkgroep Zeist Vertelt
  • Een Figi-drie-gangen-diner (vis, vlees, vegetarisch) 
  • Een 3-Dranken-arrangement

Tijd, reserveren en kosten:

  • Tijd: 19.00 uur
  • Reserveren: figi.nl
  • Kosten: € 44,50

Download HIER de flyer met alle informatie over het Verteldiner.

Samenwerking

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de zaaleigenaren, gemeente Zeist, Stichting CultuurZeist, Bibliotheek Idea Zeist en Literair Zeist.

Jong Talent
Design: Pien Design