Zondag
12
september '21

Caraïbische cultuur

Inter Cultuur

Zolder Slot Zeist

Afgelast

Caraïbische Cultuur

Datum

12 september 2021

Tijd

n.n.b.

Locatie

Zolder Slot Zeist

Verslag van 25 augustus 2019

Het programma bevatte optredens uit vijf werelddelen, waarin muziek en dans uit Noord- en Zuid-Amerika apart werd getoond.
De middag begon met de Mackay Bagpipes die met veel enthousiasme de middag openden. Zij traden op als vertegenwoordiging van het Europa onderdeel.
Australië werd vertegenwoordigd door Kees van de Eijk en Ineke Maas, als groep: Tougou’dougou. Er werden diverse muziekinstrumenten gebruikt die in dit werelddeel bekend zijn.
Van Noord-Amerika kwamen diverse jazzstijlen aan de beurt die door Majazztic met hun gitaren met veel vaardigheid werden bespeeld.
EDC uit Zeist verzorgde een kinderdansworkshop voor kinderen van twee leeftijdsgroepen, waar kinderen uit het publiek graag aan meewerkten.
Het kinderprogramma ging verder met een optreden van dans uit Sri Lanka, Azië en een Bollywood (India) danseres waar ook weer kinderen aan meededen.
Tougou’dougou kwam weer terug met muziek uit Afrika, waar ze heel enthousiast mee aan de gang gingen.
Zuid-Amerika werd vertegenwoordigd door een Carabische brassband.
De Mackay Bagpipes sloten de geslaagde middag af

Het publiek in het Slottuintheater was weer verrast door de diversiteit en liet dat ook luid blijken. Het weer was uitstekend en misschien wel iets te warm, zodat het aantal bezoekers iets lager was dan vorige jaren, ca. 400 bezoekers.
Het fotoverslag van deze middag vindt u bij Foto's

Deze middag werd georganiseerd in nauwe samenwerking met het Slottuintheater

Flyer InterCultuur 2019

meer informatie

walkartmarkt
Design: Pien Design