Zondag
12
september '21

Inter Cultuur

Zolder Slot Zeist

12.30 tot 16.00 uur

Zondag
12
september '21

Inter Cultuur

Zolder Slot Zeist

Tussen 12.30 en 16.00 uur

Inter Cultuur

Datum

12 september 2021

Tijd

Tussen 12.30 en 16.00 uur

Locatie

Zolder Slot Zeist

Programma

N.B. voor deze voorstellingen kunnen geen kaartjes worden gekocht of plaatsen worden gereserveerd.
I.v.m. de coronamaatregelen kunnen per voorstelling maximaal 25 bezoekers aanwezig zijn.
Wilt u een of meer voorstellingen bijwonen,  zorgt u er dan voor bijtijds aanwezig te zijn. 


 • 12.30 – 13.00 uur en 14.10 – 14.40 uur
  Gitaarduo Majazztic
  is een improvisatieduo dat zijn wortels heeft in de jazzmuziek. Intuïtie en creativiteit spelen een belangrijke rol. Naast jazz uit het standaardrepertoire speelt het duo ook eigen composities, waarbij tevens invloeden van Amerikaanse folk en blues te horen zijn. Victor van Kampen is gespecialiseerd in jazzgitaar en fingerstyle gitaar en volgende zijn opleiding aan het Utrechts Conservatorium. Hij geeft les en heeft zijn eigen lespraktijk in Leusden en Weesp. Bert van der Meulen is gespecialiseerd in Jazzgitaar en volgde zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Hij leidt verschillende bands en speelt daarmee op diverse evenementen. Ook heeft hij zijn eigen lespraktijk in Leusden.

 • 13.20 – 13.50 uur
  Channah van ’t Riet

  Liedschrijver en zangeres Channah heeft zich verdiept in de songs van Leonard Cohen en in het bijzonder in de vrouwen die hij bezong. Channah geeft een preview van haar muziekvoorstelling “Songs for Leonard” die eerder vanwege Corona moest worden uitgesteld. Zij wordt hierin ondersteund door actrice Cyrelle Failé. De voorstelling bevat werk van Cohen, alsmede eigen werk van Channah.
  Channah van ’t Riet – zang, gitaar, piano
  Cyrelle Failé – spel, zang, bugel, trompet, klokkenspel.

 • 15.00 – 16.00 uur
  Soedah, laat maar door Esmay Usmany en Roy Grünewald

  Theatermaker/zangeres Esmay Usmany en meester verteller Roy Grünewald zijn (klein)-kinderen van de 2e en 3e generatie Indonesische mensen die de voormalige kolonie Ned. Indië moesten verlaten. Ze werden opgevangen in contractpensions, moesten wennen aan een koud klimaat en ander eten. Ze konden niet anders dan hier een heel nieuw leven opbouwen waar hun kinderen en kleinkinderen mee verder moesten. Nu zeventig jaar later is het belangrijk dat de verhalen verteld worden van de verdwijnende typische cultuur van hun (groot)-ouders. Een voorstelling over een onbekende geschiedenis vol grappige en bizarre verhalen, over heimwee, verlangen en typische Indische gewoontes maar ook mooie liedjes.

De optredens van de deelnemers aan Intercultuur zijn via onderstaande button te bekijken en/of te downloaden:

Het programma op 11 en 12 september

walkartmarkt
Design: Pien Design