Zondag
20
februari '22

JongTalent Lunchconcert

Hotel Theater Figi

12.00 uur

Archief JongTalent Lunchconcerten

JongTalent Lunchconcerten geeft jonge getalenteerde musici en kleinkunstenaars de gelegenheid zich in februari, maart, mei, november en december te presenteren en podiumervaring op doen.

JongTalent op 14 november 2021

JongTalent op 14 november 2021

Het was weer hartverwarmend een aantal muzikale jonge mensen, tussen 11 en 18 jaar, te kunnen beluisteren die op dit concert hun beste beentje voorzetten. Podiumvrees was nauwelijks te bespeuren, maar zal zeker aanwezig zijn geweest. Des te meer lof dat zij allen erin slaagden om zonder al te veel strubbelingen de resultaten van hun studie naar buiten te brengen, ondanks een vrij korte voorbereidingstijd

meer info
JongTalent op 10 oktober 2021

JongTalent op 10 oktober 2021

Het was weer mogelijk, na twee jaar, een JongTalentconcert in Figi. En dan ook nog de van ouds bekende vioolschool van Johannes Lievaart, die nog steeds werkt volgens de Suzuki-methode. Uitgangspunt hierbij is dat ieder kind muzikaal is en niet jong genoeg met een instrument in aanraking kan worden gebracht. Het resultaat hiervan hebben we kunnen meemaken op deze zondag 10 oktober in de concertzaal van Figi.

meer info
Jong Talent
Design: Pien Design