zat. en zon.
9 + 10
december

Kerstmarkt

Voorplein Slot Zeist

12:00 -17:00 uur

Kerstmarkt op het voorplein van Slot Zeist

De mooiste cadeautjes voor Kerstmis zijn dit jaar te vinden op de Kerstmarkt op het Slotplein. Zaterdag 9 december en zondag 10 december van 12.00 - 17.00 uur. Een sfeervolle locatie om u goed voor te bereiden op de Kerst. Muzikale optredens zorgen voor een bijzondere kerstsfeer. De Kerstman brengt beide dagen een bezoek aan de Kerstmarkt.

De gezelligste Kerstmarkt van midden-Nederland is 9 en 10 december van 12:00 tot 17:00 uur in Zeist. Op het sfeervolle voorplein van het prachtige Slot Zeist vindt u tijdens de kerstmarkt aanbieders van - luxe - etenswaren en cadeaus. 

Optredens tijdens de kerstmarkt

  • Kooroptredens en een toneelvoorstelling zorgen voor een bijzondere kerstsfeer (klik hier voor het programma). De Slotvrouwe en de Kerstman zullen de Kerstmarkt openen, waarbij de Kerstman hopelijk weer kleine cadeautjes uitdeelt. 
  • Accordeoniste Marion speelt tussen de kramen door gezellige muziek.
  • Leerlingen van de BO!NK Theaterschool geven tweemaal een korte voorstelling op beide dagen, met als inspiratiebron: "A nightmare before Christmas" van Tim Burton.

  • Het BO!NK Theaterkoor gaat op theatrale wijze een Kerstthema presenteren op de trap van Slot Zeist, Zij gaan een medley van Kerstliederen zingen, op zaterdag 9 december.
  • Op beide dagen treedt het Koor Vocal Vision op. Vocal Vision is een enthousiast Acapella ensemble uit Zeist. Contactpersoon is Janneke Plugge.

Catering
De Brasserie verzorgt de catering voor bezoekers met eet-en drankpunten op het plein. De Brasserie is open tijdens de openingstijden van de kerstmarkt.

De Kerstmarkt Zeist is een initiatief van CultuurZeist, www.cultuurzeist.nl

Gratis toegang en op het nabijgelegen Zinzendorfplein gratis parkeren.

meer informatie

Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters