zat. en zon.
9 + 10
december

Kerstmarkt

Voorplein Slot Zeist

12:00 -17:00 uur

Kerstmarkt op het voorplein van Slot Zeist

De mooiste cadeautjes voor Kerstmis zijn dit jaar te vinden op de Kerstmarkt op het Slotplein. Zaterdag 9 december en zondag 10 december van 12.00 - 17.00 uur. Een sfeervolle locatie om u goed voor te bereiden op de Kerst. Muzikale optredens en voordrachten van verhalenvertellers zorgen voor een bijzondere kerstsfeer. De Kerstman brengt beide dagen een bezoek aan de Kerstmarkt.

OPROEP voor deelnemers Kerstmarkt Zeist 2017

De gezelligste Kerstmarkt van midden-Nederland is 9 en 10 december van 12:00 tot 17:00 uur in Zeist. Op het sfeervolle voorplein van het prachtige Slot Zeist is ruimte voor aanbieders van - luxe - etenswaren en cadeaus tijdens de Kerstmarkt. 

Aanbod op de kerstmarkt
Op de Kerstmarkt kunnen ondernemers - bij voorkeur uit Zeist en omgeving - (verpakte) etenswaren en cadeaus te koop aanbieden aan duizenden bezoekers.

Huren kramen/tafels en condities
Er zijn nog enkele kramen te huur, maximaal 2 kramen per bedrijf/ondernemer.
Prijs voor een kraam (100 x 200 cm) voor 2 dagen is 70 euro, inclusief verlichting. Verkoop van verpakte etenswaren en cadeaus voor onder de boom. Het is kraamhouders wel toegestaan om kleine ‘proefporties’ aan te bieden aan het publiek. Catering aan het publiek is niet toegestaan. De tafels in een pagodetent zijn inmiddels al bezet. Het voorplein van Slot Zeist wordt ’s nachts afgesloten.

Catering
De Brasserie verzorgt de catering voor bezoekers met eet-en drankpunten op het plein.
De Brasserie is open tijdens de openingstijden van de kerstmarkt.

Wilt u deelnemen aan de Kerstmarkt, meldt u dan aan via kerstmarkt.cultuurzeist@gmail.com. Geef aan welke producten u wilt verkopen en voeg zo mogelijk foto’s bij en uw telefoonnummer.
Aanmeldingen worden door de werkgroep Kerstmarkt geselecteerd op streek- en lokale producten. Zo worden overlappingen in het aanbod vermeden en is het aanbod passend in de Kerstsfeer.

De Kerstmarkt Zeist is een initiatief van CultuurZeist, www.cultuurzeist.nl
CultuurZeist verzorgt ook de publiciteit en de optredens tijdens de Kerstmarkt.

Gratis toegang en op het nabijgelegen Zinzendorfplein gratis parkeren.

meer informatie

Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters