zat. en zon.
7 + 8
december

Kerstmarkt

Voorplein Slot Zeist

12:00 -17:00 uur

zat + zon
7 + 8
december '19

Kerstmarkt

Voorplein Slot Zeist

12.00 - 17.00

zat + zon
7 + 8
december '19

Kerstmarkt

Voorplein Slot Zeist

12.00 - 17.00

Kerstmarkt op het voorplein van Slot Zeist

CultuurZeist organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 december de Kerstmarkt Zeist op het sfeervolle voorplein van Slot Zeist.
Dit jaar vieren we ons eerste lustrum. In 2015 zijn we gestart met de eerste Kerstmarkt van CultuurZeist. Deze markt is inmiddels een begrip in Zeist en omstreken geworden.

Locatie
Op het voorplein van Slot Zeist (adres: Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist)

Data/tijden
Zaterdag 7 december 2019 van 12.00 tot 17.00 uur
Zondag 8 december 2019 van 12.00 tot 17.00 uur

Aanbod
Op de Kerstmarkt worden zowel food (verpakt) als non-food cadeauartikelen verkocht. Met heerlijke lekkernijen voor gezellige en warme kerstdagen. Mooie cadeautjes en geschenken voor onder de kerstboom.
In de Brasserie heerlijke glühwein, snert en andere lekkernijen. Alle producten komen zoveel mogelijk uit Zeist of de directe omgeving (streek-/lokale producten).
Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de Kerstmarkt. Bij de kramen 12 en 13 van de Taartenfabriek kunnen kinderen meehelpen met het versieren van gebak e.d.
Bij kraam 10 van CultuurZeist worden afwasbare glitter tattoos met kerstmotieven gezet.

Kijk HIER voor de flyer met het aanbod voor dit jaar.
Nieuw aanbod, niet vermeld op de flyer: zaterdag 7 december worden Maretakken (mistletoe) aangeboden in verschillende prijsklassen en zondag 8 december treft u een bijzonder aanbod van exclusieve kerst kleden.

Kramen en tafels (in de pagodetenten)
Kramen: 1 x 2 meter
Tafels: 1.80 x 0.80 meter

Prijzen en condities
Kramen: € 75,00 euro voor twee dagen, inclusief kleine luifel en verlichting (een streng witte en streng gekleurde lampen); Een tweede kraam voor twee dagen kost € 35,00 . Totaal twee kramen voor twee dagen € 110,00.
Tafels in de pagodetenten : € 85,00 euro, inclusief tafelrok en verlichting (kroonluchter).
Alle tafels in de tenten zijn op dit moment reeds vergeven.
Prijzen zijn incl. BTW en gelden voor beide dagen (zaterdag en zondag).
Kramen en tafels kunnen uitsluitend voor beide dagen gehuurd worden.
Dit jaar hebben wij gekozen voor twee grote pagodetenten van 5 x 10 meter per stuk die geplaatst worden aan weerszijden van de ingang van het Slotplein.
In iedere tent staan 7 tafels waardoor er meer ruimte en overzicht is voor de bezoekers van de Kerstmarkt. Er zijn dus dit jaar meer plaatsen in de pagodetenten dan voorheen, in totaal 14 plaatsen in plaats van 8.
Het voorplein van Slot Zeist wordt ’s nachts afgesloten. Ondanks dat is het aan te bevelen de producten, bij afsluiting de eerste dag, mee te nemen en de volgende dag weer mee te nemen.

Catering
Met de beheerder van de Brasserie hebben wij weer afspraken gemaakt over de catering. Er zal een eet- en drankpunt op het plein komen waar o.a glühwein, snert, chocolademelk verkocht zal worden. Daarnaast is de Brasserie gewoon open tijdens de kerstmarkt.

Catering door de kraamhouders zelf, op het proeven van producten die verkocht worden na, is net als voorgaande jaren niet toegestaan.

Optredens
Ter verhoging van de kerstsfeer hebben wij een kerstkoor gevonden dat rondloopt en regelmatig kerstliederen ten gehore brengt. Onze Kerstman zal ook weer aanwezig zijn en mensen verwelkomen.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de Kerstmarkt? Er is nog een enkele kraam beschikbaarn. Aanmelden via onze e-mail: kerstmarkt.cultuurzeist@gmail.com met vermelding van naam, telefoonnummer, product omschrijving, foto van producten en eventueel website.

De organisatie van de Kerstmarkt beslist welke producten het beste in aanmerking komen.

Voor de deelnemers/kraamhouders: het Calamiteitenplan met plattegrond is HIER te downloaden

meer informatie

Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters