Za + Zo
30 + 1
sep + okt

Overzichtstentoonstelling

Kunstroute Zeist

Torenlaan Theater

12:00 - 17:00 uur

Za + zo
7 en 8
oktober '23

Kunstroute Zeist

Kunstroute Zeist

Ateliers kunstenaars

12:00 - 17:00 uur

Kunstroute Zeist

De Kunstroute 2023

Weekend 7 en 8 oktober 2023: gemeente Zeist vol kunst

Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist staan twee dagen lang in het teken van beeldende kunst. Deze 21ste editie van de Kunstroute wordt een extra feestelijk evenement, dat u niet wilt missen. Ontmoet de lokale kunstenaars tussen 12.00 en 17.00 uur in hun eigen atelier, tuin, huiskamer of expositieruimte in een mooie omgeving.

Overal waar de vlag met het logo ‘Kunstroute’ uithangt, tonen ruim 40 kunstenaars hun werk aan bezoekers. De kunstenaars zijn zelf aanwezig om uitleg te geven over hun werk. Zowel professioneel opgeleide kunstenaars als ervaren amateurs tonen hun werk en gaan met u in gesprek over hun werk. U ziet onder meer schilderijen, beeldhouwwerken, keramiek, fotografie en objecten. De toegang is gratis.

Weekend 30 september en 1 oktober: Opening en overzichtstentoonstelling

Het weekend vóór de Kunstroute is er een overzichtstentoonstelling te bezoeken in het Torenlaan Theater in Zeist, Torenlaan 38 in Zeist.. 
Op zaterdag 30 september om 12.00 uur vindt hier de feestelijke opening van de Kunstroute plaats. Naast de expositie zijn er lezingen, schilderdemonstraties en geven de kunstenaars kleine workshops. Een uitgelezen kans om kennis te maken met hun werk en alvast een indruk te krijgen van de Kunstroute het weekend erna. De expositie, met werken van alle deelnemende kunstenaars, is gratis toegankelijk. 

Kijk voor alle actuele informatie op www.kunstroutezeist.nl

Contact: Kunstroute Zeist

walkartmarkt
Design: Pien Design