Donderdag
25
maart '17

Finale On Stage

Bands

Hotel Theater Figi

19:30 uur

Zaterdag
25
maart '17

Finale On Stage

Solisten/duetten

Binnenbos zaal, Kerckebosch

19:30 uur

Zaterdag
25
maart '17

Finale On Stage

On Stage

Hotel Theater Figi

19:30 uur

Sterke winnaars bij On Stage

On Stage is een jaarlijks evenement waaraan alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud uit Zeist en omgeving vóór of achter de schermen kunnen meewerken. Voor de schermen nemen zij deel aan een spannende wedstrijd. Achter de schermen helpen zij via hun MAStage of als vrijwilliger mee om het project te realiseren.

Acht stagiaires hebben in de periode januari tot en met eind maart meegewerkt. Zij zijn actief geweest bij PR activiteiten op hun eigen school en in hun wijk en sportclubs. Zij hebben zich daarnaast specifiek op een taak ingeschreven gerelateerd aan management of social media/PR.

Dit jaar waren er weer drie onderdelen, muziek, dans en beeldende kunst. Er waren zo veel aanmeldingen voor muziek en zang dat er voorrondes werden gehouden. In De Peppel de voorronde voor bands, in Het Binnenbos de voorronde voor solisten en duetten.

Aan het onderdeel dans namen dit jaar drie groepen deel, GirlZquad, No Mercy Crew en Showdansers EDC3.

Er waren 15 deelnemers aan het onderdeel beeldende kunst. Hun werk werd geëxposeerd in het Atrium van Hotel Theater Figi. Het was een prachtige tentoonstelling.

Alle onderdelen werden beoordeeld door een professionele jury. Voor muziek zaten David Draaisma, Josha van der Horst,en Muriel van Eersel in de jury. De dansers werden beoordeeld door Sasker Polman en voor de beeldende kunst waren Koen Wilgehof en Dees Wilgehof-Sodaar de jury.

Winnaar in de categorie muziek was Amina Sahli. Bij de dansers waren de EDC3 Showdansers de besten. Bij beeldende kunst werd de prijs gedeeld door Floor den Dikken en Marloes Lankheet. Alle prijswinnaars hebben een masterclass gewonnen.

De publieksprijs werd gewonnen door de band Half Centaur.

meer informatie

Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters