Zondag
5
februari '23

Open Podium

Torenlaan Theater

ca. 15.45 uur

Open Podium Zeist

Zoek je een Podium voor jouw talent? Dan maken wij graag kennis met je!

Naast het bestaande aanbod organiseert CultuurZeist dit najaar het open podium. Dit Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Optredens plannen en organiseren kost tijd, geld en energie. En voor amateurs kan dit een drempel zijn. Maar als krachten gebundeld worden is er veel meer mogelijk. Wij hebben prachtige locaties in Zeist, denk aan onder andere het Walkartpark, het Slottuintheater en het Torenlaan Theater. 

Ons doel is dat cultureel talent uit Zeist een podium heeft om zich te laten zien en horen.

Zondagmiddag 20 november
organiseert CultuurZeist het tweede Open Podium van dit seizoen in het Torenlaan Theater. 
Daar zullen na afloop van het JongTalent concert, vanaf 15.45 uur, o.a. optreden:

  • John NotLennon zal in de rol - en outfit - van Beatle John Lennon het publiek mee terug nemen naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Elvis, een snufje Buddy Holly, een beetje Everly Brothers en heel veel Beatles. 
  • Singer-songwriter Floris Huetink schrijft en speelt liedjes over geld, de dood, gerommel in de marge, mannen in pak, jassen die niet passen en nog veel meer. Hij begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. 
  • Jay Veldon speelt en zingt Nederlandse en Engelstalige nummers en start zijn optreden met een zelfgeschreven nummer. 

Toegang: gratis.

Data Open Podium in het Torenlaan Theater: 

2 oktober, 20 november 2022, 5 februari, 5 maart en 2 april 2023, circa 15.30 uur in het Torenlaan Theater, na afloop van de
Jong Talent concerten. 

Aanmelden Open Podium

walkartmarkt
Design: Pien Design