Zondag
15
oktober '23

Open Podium

Torenlaan Theater

15.00 uur

Open Podium Zeist

Zoek je een Podium voor jouw talent? Dan maken wij graag kennis met je!

Naast het bestaande aanbod organiseert CultuurZeist dit najaar het open podium. Dit Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Optredens plannen en organiseren kost tijd, geld en energie. En voor amateurs kan dit een drempel zijn. Maar als krachten gebundeld worden is er veel meer mogelijk. Wij hebben prachtige locaties in Zeist, denk aan onder andere het Walkartpark, het Slottuintheater en het Torenlaan Theater. 
Ons doel is dat cultureel talent uit Zeist een podium heeft om zich te laten zien en horen.

Programma Zondag 15 oktober, vanaf 15:00 uur

 • Troubadour Boudewijn Hansen. Boudewijn Hansen is een echte troubadour. Zingend weet hij op alles om zich heen ter plekke een lied te maken. Wat hij afwisselt met prachtige eigen en bekende Nederlands en Franse chansons.(https://youtu.be/wni35HmLdY4)
 • JB Bacon is een man met een gitaar en een stem in de geest van Neil Young, Bob Dylan, Eddie Vedder en Kurt Cobain.
 • The Milk maakt soul in een eigentijds jasje en een knipoog naar de 70’s. Van dromerig en sensueel tot sassy en funky brengen ze zowel eigen werk als onverwachte covers (https://www.youtube.com/channel/UCK1TQJpzFWWtZXIwYgHRShg)
 • Judith de Haan brengt muzikale kleinkunst over hoop, onvermogen, zwembadkluisjes en alles daar tussenin. Met elektrische gitaar, alledaags absurdisme en heel veel vragen.


  Overige data en tijden

  Zondag 19 november 2023, 4 februari, 3 maart en 7 april 2024: aanvang 15:45 uur, na afloop van de Jong Talent concerten.

   Locatie: Torenlaan Theater, Torenlaan 38 in Zeist
   Toegang
   : gratis

   Aanmelden Open Podium

   walkartmarkt
   Design: Pien Design