Zaterdag
19
augustus '23

Walk Art Markt

Walkartpark, Zeist

10:00 - 17:00 uur

Zaterdag
19
augustus '23

Walk Art Markt

Walkartpark, Zeist

10:00 - 17:00 uur

Zaterdag
19
augustus '23

Walk Art Markt

Walkartpark, Zeist

10.00 - 17..00 uur

Walk Art Markt Zeist: onder het groen genieten van kunst en muziek

De Walk Art Markt staat altijd garant voor een gevarieerd aanbod van kunst en kunstnijverheid en wervelende muziekoptredens. Jaarlijks weten zo’n vier á vijfduizend bezoekers dit unieke culturele evenement te vinden. Dit is wat je kunt verwachten.

Muziek van pop en folk tot klezmer
Familie- en rockband Liguster speelt eigen werk dat schuurt en swingt. De muzikale nichtjes Anne en Femke Nagtegaal brengen als ‘The Nightingales’ swingende popnummers. Verder komt zanger en liedjesschrijver Paul de Ridder en brengt het Engelberg Trio klezmermuziek en volksmuziek uit o.a. Ierland en Schotland. Zanger/gitarist ‘John NotLennon’ neemt je mee als Beatle John Lennon naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Elvis, een beetje Everly Brothers en heel veel Beatles!

Ballonkunstenaar en schmink
’s Middags is er ook voor kinderen van alles te beleven: ballonkunstenaar Pieter van Engen laat zijn ballon- en goochelkunsten zien. Pieter is al vijftien jaar actief als ‘De Ballonnenman’. Hij gaf meer dan 2000 optredens als ballonkunstenaar en won zestien vakprijzen waaronder de prestigieuze Amerikaanse ‘Balloon Excellence Award’. Ook is hij Europees kampioen ballonvouwen. Pieter is de top op zijn vakgebied. Een ander fenomeen op de WAM is sterschminkster Petra Lippmann. Zij tovert in een handomdraai de mooiste creaties op je gezicht.

Pop-up-poëzie en Plee-Act
Op de WAM wordt ook gespeeld met taal. Wil je genieten van fraaie poëzie? 's Middags op elk heel uur (om twee, drie en vier uur) dragen Taalpodiumleden hun gedichten voor. Naast de fontein een waterval van poëzie! Wil je een gedicht op maat? De dichters van Vereniging Taalpodium maken speciaal voor jou eigentijdse pop-up-poëzie, getypt op een ouderwetse typemachine. Ook jouw eigen kleine of grote boodschap is op de WAM in goede handen.
De Rotterdamse zussen Bep & Toos van Krooswijk van Plee-Act zorgen voor dikke pret bij het toilet!

Muziek- en poppentheater

Voor het eerst is er in het park ook een poppentheatervoorstelling voor kinderen van Klaaske Kamp van Klaksa muziek- en poppentheater speciaal voor kinderen. Klaaske is multi-instrumentalist: ze zingt en speelt onder andere viool, meerdere ukeleles, contrabas en accordeon. De poppen die ze in haar voorstellingen gebruikt, maakt ze zelf. Laat je meenemen en geniet van alles wat Klaksa tevoorschijn tovert.

Combinatie met Sport- & Cultuurfestival

De Walk Art Markt vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 augustus. Die datum is bewust gekozen om een combinatie te maken met het Sport- & Cultuurfestival georganiseerd door Sportief Zeist en Uit in Zeist. Hier krijgen alle Zeister (sport)verenigingen de gelegenheid zich te presenteren. Zo kun je op één dag genieten van twee unieke Zeister evenementen die elkaar mooi aanvullen. 

Kom ook! Je bent van harte welkom.

Sponsoren
De sponsoren zijn: Molenbeek Makelaars en Jumbo Zeist


walkartmarkt
Design: Pien Design