Zaterdag
12
augustus '23

Walk Art Markt

Walkartpark, Zeist

10:00 -17:00 uur

Zaterdag
13
augustus '22

Walk Art Markt

Walkartpark, Zeist

10:00 - 17:00 uur

Zaterdag
13
augustus '22

Walk Art Markt

Walkartpark, Zeist

10.00 - 17..00 uur

Walk Art Markt 2022 groot succes!

Op zaterdag 13 augustus vond voor het eerst sinds drie jaar weer een Walk Art Markt plaats. Het weer was tropisch, maar dit weerhield zo’n vierduizend bezoekers er niet van om naar de markt te komen en te genieten van spetterende muziekoptredens en een gevarieerde aanbod van kunst en kunstnijverheid.

Wethouder van Cultuur Laura Hoogstraten opende de markt. Zij deed dit samen met Desiree Rozie als Elisabeth van der Nisse, de echtgenote van Willem Adriaan I van Nassau Odijk met wie zij in de zeventiende eeuw in Slot Zeist woonde. Beide echtelieden liepen rond in het park en deelden flyers uit over de Rampjaar 1672-route die op 8 oktober in Zeist plaatsvindt.  

Muzikale acts

Op het hoofdpodium bij de hoofdingang van het park vonden spetterende muziekoptredens plaats van onder andere multi-instrumentalist Luuk Lenders, The Nightingales en Lucie Stolk, een getalenteerde jonge muzikante die met haar trefzekere pure stemgeluid de harten van alle bezoekers stal. Onder de koelte van de bomen genoot het ruim toegestroomde publiek zichtbaar van alle hartverwarmende muzikale acts.

Ballonkunst en koele ijsjes

En er viel veel meer te genieten. Kinderen stonden in de rij voor de schminkkunsten van Petra Lippmann en de vrolijke ballonshow van Pieter van Engen. Tot groot vermaak van zijn jonge publiek toverde hij de ene na de andere mooie balloncreatie tevoorschijn. De dichters van Vereniging Taalpodium oogstten veel succes met hun gedichten op verzoek, getypt op een ouderwetse typemachine. En met de tropische temperaturen gingen de ijsjes, koele drankjes en hapjes van Foodtrucks er in als koek.

Tevreden kraamhouders

Ook de ruim 110 kraamhouders toonden zich zeer tevreden over het verloop van de dag. "Heerlijk dat het weer kon. De sfeer was prima, iedereen had er zin in en er is goed verkocht”, zo klonk het alom. De Walk Art Markt heeft na drie jaar een geweldige doorstart gemaakt.

Op naar editie 2023!

walkartmarkt
Design: Pien Design