Zaterdag
10
augustus

Walk Art Markt

Walkartpark, Zeist

10.00 - 17.00 uur

Zaterdag
10
augustus

Walk Art Markt

Walkartpark, Zeist

10.00-17.00 uur

Zaterdag
10
augustus

Walk Art Markt

Walkartpark, Zeist

10.00 - 17.00 uur

Aanmelding deelnemer WAM

U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier en betalen met IDEAL.

Mocht u problemen hebben met de aanmelding en betaling via IDEAL dan kunt u hier de procedure downloaden -> aanmelding-wam.pdf
Mocht het nog niet lukken, dan kunt u ook betalen via het rekeningnummer van CultuurZeist NL78 RABO 0395 2301 95. In dit geval verzoeken wij u dringend ons per mail te melden, de datum van betaling, de naam van de rekeninghouder en - indien van toepassing – voor wie de kraam is betaald (mail naar: walkartmarktzeist@gmail.com).

De aanmelding is open tot 15 mei. Daarna gaan we met de kraamindeling aan de slag. Uitsluitend aanmeldingen van wie we ook de betaling hebben ontvangen, kunnen bij de indelingsprocedure meegenomen worden.

De kraamhuur bedraagt € 65,-- per kraam, incl. twee koffiebonnen.

Overige informatie (leest u die svp goed door!):


Aanmeldformulier

(Alle velden met een * moeten ingevuld worden)De kramen, behalve een beperkt aantal losse kramen, zijn per twee aan elkaar geschakeld.

Met het versturen van deze aanmelding verklaart u zich akkoord met het Huishoudelijk Regelement van de WAM. Uw persoonsgegevens worden door CultuurZeist en haar werkgroepen uitsluitend voor de noodzakelijke communicatie gebruikt en niet verspreid of een derde partij ter beschikking gesteld.


Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters