Vrijdagavond
22
december '23

Wereldwijd Vertelcafé Zeist

Torenlaan Theater, Zeist

20.00 uur

Wereldwijd Vertelcafé Zeist

Laat je meeslepen door verhalen uit allerlei landen en culturen

Verhalen vertellen is een oeroude traditie die ook in onze tijd nog steeds springlevend is. Dat kun je zelf ervaren tijdens de vertelavonden van het Wereldwijd Vertelcafé Zeist. In een kleinschalige en intieme setting nemen inspirerende vertellers je mee naar andere werelden met vertellingen uit allerlei landen en culturen. Verhalen die meeslepend, spannend, troostrijk, ontzettend grappig, of dit alles tegelijk zijn. Per avond kun je genieten van zo’n zes verhalen. Deze worden omlijst met muziek of dans. Als er ruimte voor is, mogen verhalenvertellers uit het publiek ook een verhaal vertellen.

Verbinding met anderen

Het Vertelcafé sluit altijd af met een gezellige nazit. Je kunt dan met elkaar napraten over wat je hebt beleefd en hoe je de verhalen hebt ervaren. Zo leidt verhalen vertellen ook weer tot gesprekken met anderen met wie je je op een ongedwongen manier kunt verbinden.

Zonder luisteraars geen verhalenvertellers. Juist de wisselwerking met publiek dat meeleeft, geniet en reageert, geeft unieke vertelervaringen. Dat wil je niet missen!

Wil je zelf een verhaal vertellen? Stuur dan een berichtje naar zeistvertelt@gmail.com. Je verhaal mag maximaal tien minuten duren.

Toegang:
gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal waarderen we zeer!

Het eerstvolgende Vertelcafé is op vrijdagavond 22 december in het Torenlaan Theater in Zeist. Met het oog op de komende feestdagen en het begin van de winter zullen de vertellers de mooiste kerst- en winterverhalen vertellen. Alle informatie daarover lees je HIER.

Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist wordt circa zes keer per jaar georganiseerd door de Werkgroep Zeist Vertelt. Deze werkgroep is onderdeel van de Stichting CultuurZeist. De samenwerkingspartners zijn: Literair Zeist, Torenlaan Theater en enkele vertellers.


meer informatie

walkartmarkt
Design: Pien Design