Vrijdag
20
april

Wereldwijd Vertelcafé Zeist

Torenlaantheater

20:00 - 22:00 uur

Vertelcafé Zeist lokt je mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van je eigen fantasie!

Na het grote succes van het Festival Zeist Vertelt organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt van CultuurZeist op vrijdagavond 20 april 2018 weer het alom bekend Wereldwijd Vertelcafé Zeist. Het wordt gehouden van 20.00 tot plm. 22.00 uur in het Torenlaantheater aan de Torenlaan 38. Zaal van het Zeister Mannenkoor. De deur staat vanaf 19.30 uur voor iedereen open.

Ook tijdens dit vertelcafé zullen er weer veel verschillende verhalen aan de orde komen. Tijdens het festival kon iedereen maar twee vertellocaties bezoeken. Onbekend is dus wat de andere vertellers hebben verteld op die mooie zondagmiddag. Ook voor de vertellers zelf: wat heeft hun collega verteld? Dat kan nu worden ingehaald. Aan elkaar en aan de luisteraars vertellen ze hun mooiste verhalen van het Festival Zeist Vertelt. Verhalen over wijze dwazen, mooie natuur (boekenweekthema!), Aboriginals, een gedicht en het bijzondere verhaal met de titel “Mijn broek voor een insluiper”.

En tussen de verhalen door kan men luisteren naar mooie gitaarmuziek. Want ook muziek vertelt een verhaal.

De toegang is gratis. Wel gaat er een hoed rond voor een vrijwillige bijdrage. De huur van de zaal moet natuurlijk wel betaald worden. .

Austerlitz, Beauforthuis

Het volgende Wereldwijd Vertelcafé Zeist na 20 april vindt plaats in het café van het Beauforthuis in Austerlitz. Elk jaar gaat het Vertelcafé op tournee en doet dan één van de dorpen van Zeist aan. Dit jaar voor de tweede keer in Austerlitz. Let op: niet in Restaurant Het Plein, dat is helaas gesloten. Het vindt plaats op zaterdag 9 juni 2018, aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Ook vertellers vanuit Austerlitz worden van harte uitgenodigd om te komen vertellen.

Doe mee, kom en geniet. Voor meer informatie: Ronald van Gemeren, telefoon 06-28845176 of via zeistvertelt@gmail.com


Jong Talent
Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters