Vrijdagavond
3
novemberr '23

Wereldwijd Vertelcafé Zeist

Torenlaan Theater, Zeist

20.00 uur

Verhalen verbinden mensen

Vertelcafé Zeist op 8 september met de mooiste verhalen

De Werkgroep Zeist Vertelt organiseert weer een heel bijzonder Vertelcafé Zeist. Elk vertelcafé is weer een verhalenfeestje. Dus kom en laat je verrassen en verwennen met de mooiste verhalen. Zeker vijf vertellers komen deze avond een verrassend verhaal vertellen. Paul de Ridder zal tussen de verhalen door voor de muziek zorgen. De presentatie is in handen van Wim van der Ende.

Er gebeurt iets magisch als je als verteller verhalen gaat vertellen. Hoe je mensen kunt raken met een verhaal, wat de kracht is van oogcontact, een simpel gebaar, stilte. Maar ook als luisteraar laat een verhaal je niet onberoerd. Op het puntje van je stoel laat je je meevoeren, meezuigen in een verhaal waarvan je nog niet weet hoe het zal eindigen. Maar het lokt je wel mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van je eigen fantasie. Dus neem die uitdaging aan en kom en geniet!

De toegang is gratis. Reserveren is niet nodig. Wel gaat er aan het eind de hoed rond voor een vrijwillige bijdrage om volgende vertelcafés mogelijk te maken. 

Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist is onderdeel van de Stichting CultuurZeist en is partner van de Stichting Literaire Activiteiten Zeist en de Idea bibliotheek Zeist.

Locatie: Torenlaan Theater, Torenlaan 38 in Zeist
Tijd: 20:00 - 22.15 uur, deuren open vanaf 19.30 uur

Informatie: zeistvertelt@gmail.com of Ronald van Gemeren,
telefoon 06-28845176.

De Werkgroep Zeist Vertelt is onderdeel van de Stichting CultuurZeist.
De samenwerkingspartners zijn: KunstenHuis Idea, Literair Zeist, Torenlaan Theater en enkele vertellers.


walkartmarkt
Design: Pien Design