Zaterdag
10
augustus

Walk Art Markt 2019

Walkartpark

Zaterdag
10
augustus

Walk Art Markt 2019

Walkartpark

-

Zaterdag
10
augustus

Walk Art Markt 2019

Walkartpark

-

Geslaagde Walk Art Markt 2019

Walk Art Markt 2019: sprankelend, verfrissend en bruisend.

Spannend weer, zaterdag 10 augustus, met windkracht 4, soms 5. Maar de onrustige luchten hielden duizenden mensen niet tegen om de Walk Art Markt te bezoeken. De zon scheen volop, de temperatuur was aangenaam. Dat een enkele partytent een meter de lucht in getild werd achter het podium, merkten de meeste bezoekers niet.

Kleur, vorm, materiaal, creativiteit, kunstzinnigheid. Een lust voor het oog: het aanbod op de ruim 130 kramen in het Walkartpark was ook deze editie weer prachtig in zijn diversiteit. Glas, leer, textiel, schilderijen, tekeningen, sieraden en nog veel meer.

De dichtersestafette van Taalpodium Zeist, bij de vijver, trok veel belangstelling. Bij de workshop van Ria lieten kinderen zich de eerste beginselen van boetseren uitleggen. Daarna konden ze zich laten schminken bij Petra, de ezels aaien van de Ezelsociëteit en meedoen aan de workshop tapdans van EDC.

Op het Foodplein was het weer genieten van lekkere drankjes en hapjes, terwijl Banus en De Ridder, the Nightingales, Van Hel en Hemel en buikdanseressen van Hadyr optredens gaven op het podium. Troubadour André was de hele dag in het park: op verschillende plaatsen speelde hij mooie songs. Willem Goochel zette jong en oud aan het denken over zijn trucs. Hoe kan het toch, hoe krijgt hij het voor elkaar?

De Plee-Act was de nieuwe attractie: een beetje verborgen opgesteld bij het foodplein, zorgden de ‘twaletdames’ Beb en Toos voor veel plezier rondom stoelgang en afwatering. In een keurig verzorgde, kraakheldere toiletcabine ontvingen zij hun bezoekers met een hartelijke kwinkslag. Iedereen ging er met een glimlach op het gelaat naar binnen én naar buiten.


Foto’s Pien van den Bosch, Zeist.

Design: Pien Design