Za. en Zo.
8+9
december

Kerstmarkt Zeist

Slot Zeist

12:00 - 17:00 uur

Kerstmarkt Zeist 2017

De kerstmarkt was dit jaar in winterse omstandigheden we begonnen op zaterdag 9 december om 12.00 uur met regen. De Kerstman en de Slotvrouwe openden de Kerstmarkt.
Zondag 10 december hadden we de hele dag sneeuw met prachtige plaatjes. Gelukkig lieten de bezoekers zich niet afschrikken door het weer.
Zaterdag waren alle 50 kramen gevuld met leuke producten, zondag vonden sommige kraamhouders het te winters en zochten veel bezoekers ook de warmte op in de brasserie voor een lekkere Glühwein of erwtensoep. Gelukkig werd er wel veel moois en lekkers gekocht en vond iedereen deze winters kerstmarkt wel een bezoek waard. Door de optredens werd er extra veel publiek getrokken, dat genoot van de zang en het door de jeugd van Bo!nk theateropleiding gemaakte Kerststuk en van het koor Vocal Vision.

Aan het eind van de middag werd het door de lichtjes extra feestelijk op de kerstmarkt. Namens de werkgroep Kerstmarkt van CultuurZeist en alle andere vrijwilligers die meehielpen, wensen wij u fijne feestdagen.

Design: Pien Design