Zaterdag
21
maart '20

Festival Onstage

Onstage

Hotel theater Figi

20:00 uur

On Stage

On Stage

20:00 uur

Festival On Stage 2020

Festival On Stage 2020 een geweldig succes! Op zaterdag 7 maart jl. vond Festival On Stage plaats in samenwerking met Kunstbende Utrecht. 

Jongeren in de leeftijd van 12 t/m 20 jaar deden mee aan On Stage of aan de Kunstbende Selectietour @ Zeist. Met ruim 300 bezoekers heeft iedereen genoten van de optredens op 2 podia en een expositie in het Atrium. De winnaar werd gekozen door een vakjury, voor de categoriën kunst, theater, dans, taal en muziek met de onderdelen, solo, duo's en bands . Alle deelnemers kregen van de jury een ontwikkelrapport mee met tips en feedback voor hun performance. 

Voor Kunstbende gold dat zij met eigen werk meededen! Deelnemers konden een coaching winnen en een plek op de Kunstbende Voorronde in Utrecht, waarna zij misschien naar grotere podia of expo's door kunnen gaan of zelfs naar de landelijke finale in Amsterdam! 

Bij On Stage kon men meedoen ook als er geen eigen werk was, maar bijvoorbeeld bestaande muziek speelden of een met hulp van docenten een aangeleerd theaterstuk of choreografie ten gehore konden brengen of konden laten zien. De beste acts van elke categorie konden een masterclasses winnen. En nieuw was dit jaar: Voor jonge deelnemers waren er speciale talentprijzen! Dus ook als jongeren nog maar weinig ervaring hadden, konden ze meedoen!

Foto's: Pien van den Bosch

Design: Pien Design