Zondag
18
juni '17

Dag der Kunsten

Slot Zeist

13:00 - 17:30 uur

Zondag
18
juni '17

Dag der Kunsten

Slot Zeist

13:00 - 17:30 uur

Zondag
18
juni '17

Dag der Kunsten

Slot Zeist

13:00 - 17:30 uur

Nieuws

Festival Dag der Kunsten 2019

Festival Dag der Kunsten 2019

gepubliceerd op: 22 januari 2018

In onderstaande brief brengt de werkgroep Festival Dag der Kunsten en het bestuur van Cultuur Zeist alle deelnemers en betrokkenen op de hoogte van de voortgang van het Festival Dag der Kunsten.

  "Beste deelnemers/betrokkenen van het festival Dag der Kunsten van CultuurZeist,

Wij willen u graag bedanken voor uw betrokkenheid bij het Festival Dag der Kunsten over de afgelopen jaren.

Op dit moment zien wij voor 2018 geen mogelijkheid een festival Dag der Kunsten te organiseren in en rond het Slot, daar de Ashton-Brothers met hun Ashtonia de maand juni en waarschijnlijk ook een deel van juli het hele Slot hebben afgehuurd voor hun spektakel.
De enige datum waar het Slot nog beschikbaar was, 6 mei, konden wij niet alle ruimtes gebruiken waardoor een wezenlijk onderdeel, de beeldende kunst, geen plek/kans zou krijgen. Daarom hebben we besloten het op die datum niet te doen. Bovendien is het voor velen te kort dag om iets neer te zetten dat het gebruikelijke, hoog kwalitatieve niveau zou hebben.

Een deel van de huidige werkgroep-leden (allen vrijwilligers) gaat daarom nu stoppen in plaats van, zoals gepland, in 2019. CultuurZeist, waar de Dag der Kunsten onder valt, gebruikt 2018 om het team weer op sterkte te krijgen voor 2019, om dan het festival weer in volle glorie in en rond het Slot te realiseren. Natuurlijk zijn wij daarbij afhankelijk van nieuwe vrijwilligers met organisatietalent en van de beheerder van het Slot.
Vrijwilligers kunnen zich via de site evenement@cultuurzeist.nl melden. Zegt het voort s.v.p.

Nogmaals, het spijt ons om 2018 te moeten overslaan met Festival Dag der Kunsten maar wij danken u voor uw bijdrage aan het Festival Dag der Kunsten afgelopen jaar/jaren."

Werkgroep Festival Dag der Kunsten en Bestuur Stichting CultuurZeist
Marco Van Schoonhoven
Dick van Steenis

Nog even nagenieten van het Festival Dag der Kunsten van 18 juni 2017 j.l.: de fotoalbum van Dag der Kunsten

Design: Pien Design | Technische realisatie: Jeroen Kenters