Zondag
16
juni '19

Dag der Kunsten

Slot Zeist

13:00 - 17:00 uur

Zondag
16
juni '19

Dag der Kunsten

Slot Zeist

13:00 - 17:00 uur

Zondag
16
juni '19

Dag der Kunsten

Slot Zeist

13:00 - 17:00 uur

Nieuws

In 2019 weer Festival Dag der Kunsten!
Zondag
16
juni '19

In 2019 weer Festival Dag der Kunsten!

gepubliceerd op: 8 maart 2019

Het Festival Dag der Kunsten op zondag 16 juni 2019 wordt een breed opgezet evenement waar alle amateurverenigingen op gebied van kunst en cultuur in Zeist zich kunnen presenteren aan het publiek. Het evenement is hét bewijs dat in Zeist iedereen die dat wil mee kan doen aan culturele en kunstzinnige activiteiten.

Het Festival Dag der Kunsten laat zien wat er op cultureel gebied leeft in Zeist en nodigt de Zeister bevolking uit te participeren en deel uit te maken van de gemeenschap. Extra aandacht zal daarbij geschonken worden aan kwetsbare groepen in de samenleving voor wie, om welke reden dan ook, een drempel bestaat om mee te kunnen doen. Daarmee draagt het Festival Dag der Kunsten actief bij aan het vormgeven van de inclusieve samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet.

Het Festival Dag der Kunsten is zowel een informatie- als kunstmarkt, met allerlei optredens in diverse disciplines, voor jong en oud.

De locatie van het vernieuwde Festival Dag der Kunsten is aantrekkelijk en goed toegankelijk. Het evenement vindt plaats in en om Slot Zeist.

Voor kinderen wordt een speciaal programma gemaakt, waar zij kunnen deelnemen aan allerlei workshops.

Vertegenwoordigt u een amateurvereniging en bent u nog niet uitgenodigd om deel te nemen aan het Festival Dag der Kunsten? Neem dan contact op met het projectteam: 06-11594790 of info@cultuurzeist.nl
.

Zeist Proeft
Op het voorplein van het Slot vindt op 16 juni tegelijkertijd het evenement Zeist Proeft plaats, waar lokale restaurants de bezoekers laten proeven van een variëteit aan lekkere gerechtjes.

Nog even nagenieten van het laatste Festival Dag der Kunsten van 18 juni 2017? Kijk op: fotoalbum van Dag der Kunsten

Design: Pien Design