Zaterdag
9
april

On Stage 2016

On Stage

Hotel theater Figi

19:30 uur

Zaterdag
9
april

On Stage 2016

On Stage

Hotel Theater Figi

19:30 uur

Zaterdag
9
april

On Stage 2016

On Stage

Hotel Restaurant Figi

19:30 uur

Nieuws

On Stage 2016!!
Zaterdag
9
april '16

On Stage 2016 geslaagd!!

gepubliceerd op: 9 april 2016

Na een avond vol mooie talenten in muziek, dans, theater en beeldende kunst heeft de jury de volgende winnaars gekozen:

  • winnaar dans/theater: EDC2 15-18 jr, dans groep met eigen choreografie die ze als groep hebben gemaakt (moderne dans). Ze zijn gaan werken vanuit het thema 'vogels die samen vliegen en genieten van hun vrijheid'. Alle leden hebben een stukje gemaakt en dat hebben ze aan elkaar verbonden.
  • winnaar beeldend; Emma Leeman 12 jr, zelfportret met gele jas. Gewonnen om de prachtige expressiekracht en mooie lading in het portret.
  • winnaar muziek: Casper Thijsen 15 jr, met een pianosolo die hij zelf heeft gecomponeerd in 4 maanden tijd. Op het You Tubekanaal van On Stage Zeist staat een filmpje met een interview met Casper door de On Stage Crew (stagiaires) gemaakt.

De winnaars hebben een masterclass t.w.v. € 500,00 gewonnen. Zij kunnen zelf een artiest kiezen en On Stage/Cultuur Zeist regelt voor hen dan de masterclass.

Er is ook een publieksstemming geweest. Publiek kon via een poll meestemmen en hun favoriete artiest kiezen. er is meer dan 500x gestemd. Het meidenkoor Djemz uit Bunnik heeft deze stemming gewonnen. Zij mogen met de hele groep samen naar film naar keuze bij Bioscoop Figi.

De foto's zijn te bekijken in het fotoalbum.

Op naar de volgende editie van On Stage!

Tot volgend jaar.

Design: Pien Design