Vrijdag
10
dec '21

Wereldwijd Vertelcafé Zeist

-

Torenlaan Theater, Zeist

GAAT NIET DOOR

Zondag
6
feb '22

JongTalent Lunchconcert

-

Torenlaan Theater Zeist

Nieuws

Struinen in de Tuinen

Struinen in de Tuinen

gepubliceerd op: 1 juli 2020

Over Struinen in de Tuinen Zeist


Struinen in de Tuinen 2020 alleen via livestreaming
Om maar gelijk met het tuinhekje in de tuin te vallen: In verband met de verscherpte adviezen omtrent Covid-19 die aangekondigd werden in de persconferentie van dinsdag 18 augustus kan Struinen in de Tuinen dit jaar helaas niet doorgaan.

Struinen in de Tuinen verhuist naar het een online-tuin waarin wij de acts de mogelijkheid aanbieden om vanuit hun eigen tuin op te treden. Via een livestream kan jij als bezoeker digitaal struinen via onze website en zo toch nog zien wat Zeist aan talent in huis heeft.

Deze livestream vindt plaats op zondag 6 september tussen 12.00 en 17.00 uur. Houd de website in de gaten voor het meest actuele programma, wat komende dagen vorm zal krijgen!

Naast deze mentale klap, voelen we dit na vijf maanden voorbereiding als organisatie ook financieel. Een belangrijk deel van de begroting wordt gedekt met de vrijwillige bijdrage van bezoekers. Had jij al wat kleingeld in je broekzak opgespaard om mee te nemen tijdens Struinen in de Tuinen? Doneer dit dan digitaal via www.struinenindetuinen.nl/steun. Ontzettend bedankt!

PS. Verscherpte maatregelen doorlezen? Dat kan hier: https://www.rijksoverheid.nl/a...Organisatie: www.struinenindetuinen.nl/zeist.

Design: Pien Design