Zondag
6
feb '22

JongTalent Lunchconcert

Torenlaan Theater Zeist

Nieuws

Workshops voor jongeren in de Kerstvakantie gaan i.v.m. de lockdown NIET DOOR.

Workshops voor jongeren in de Kerstvakantie gaan i.v.m. de lockdown NIET DOOR.

gepubliceerd op: 10 december 2020

Helaas kunnen de workshops voor jongeren in de kerstvakantie niet doorgaani.v.m. de lockdown.

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Zin om iets nieuws te leren? Dat komt goed uit! Stadslab Zeist en Bibliotheek Idea organiseren namelijk in de Kerstvakantie super leuke workshops voor jou en je vrienden! En ze zijn ook nog eens helemaal GRATIS

Je kunt kiezen uit:

  • Vloggen als Kwebbelkop & Nikkie
    Altijd al een beroemde vlogger willen worden? Romy en Jana van Team Superr Opa staan voor jullie klaar! Tijdens deze workshop krijgen jullie de beste tips en tricks om een vet leuke vlog te maken. Het enige wat je nodig hebt is jezelf, de apparatuur regelen wij!

  • Kunst maken als een Light Artist
    Wist je dat lichtkunst een van de hipste vormen van kunst is op dit moment? Iedereen begrijpt licht, je hebt er geen taal voor nodig. En het gaat over positiviteit en energie! Heb jij altijd al de light artist in jezelf willen ontdekken? Kunstenaars Ina Geisler en Rick Oosterink gaan met jou je eigen lichtkunstobject maken. Je gaat tijdens deze workshop zelf designen, bouwen en…. licht toevoegen!

Meedoen?
Geef je vóór 23 december op. Elke workshop bestaat uit drie lessen. Er is beperkt plaats, dus wacht niet te lang met inschrijven.
Download HIER de flyer

Aanmelden voor Vloggen als Kwebbelkop & Nikkie

Aanmelden voor Kunst maken als een Light Artist

Data: 28, 29 en 30 december.
Locatie: Bibliotheek Idea Zeist - Medialab
Tijd: 14.30-16.00 uur
Leeftijd: 12 t/m 17 jaar
Kosten: GRATIS

Georganiseerd door Stadslab Zeist in samenwerking met Bibliotheek Idea Zeist met steun van Slotstad RTV, KunstenHiuis De Bilt/Zeist, Gemeente Zeist en CultuurZeist.

Design: Pien Design